Tweedehands vouwfiets

Ben je op zoek naar een tweedehands vouwfiets? Zoek dan niet verder en ontdek ons assortiment met gebruikte vouwfietsen. Bij Rullens Fietsen verkopen we nabij onze vestiging in Wouw degelijke gebruikte fietsen. Deze kun je op afspraak uitproberen in onze loods in Roosendaal, welke op zo’n tien minuten rijden ligt van onze winkel. Bekijk in het onderstaande overzicht welke tweedehands vouwfietsen we momenteel verkopen en maak een afspraak voor een proefrit.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Met een tweedehands vouwfiets beleef je veel plezier onderweg

Een tweedehands vouwfiets van Rullens Fietsen werkt net zo goed als de nieuwe versie. Vouwfietsen zijn ideaal om te gebruiken, zeker als je in de stad woont. Een vouwfiets berg je namelijk makkelijk op ergens in huis en neem je ook eenvoudig mee in het openbaar vervoer. Door hun compacte omvang hebben andere reizigers er weinig last van als jij je fiets meeneemt in de trein of de metro. Bovendien fietsen ze net zo fijn als onze tweedehands stadsfietsen, die wel een stuk meer ruimte innemen.

 

Plan een proefrit in bij onze opslag in Roosendaal

Neem contact met ons op als je een proefrit wilt maken op een tweedehands vouwfiets uit onze collectie. We plannen graag een afspraak met je in. Voor eventuele fietsaccessoires kun je terecht in onze zaak in Wouw. Heb je vragen over onze vouwfietsen of een andere vraag? Bel dan naar 0165 308 259, we staan je graag te woord.