Tweedehands tandem

Met een tweedehands tandem heb je net zo veel plezier als met een nieuwe variant. Ben je op zoek naar een tandem, maar geef je hier liever niet te veel geld aan uit? Bekijk dan eens de tweedehands tandems die we verkopen bij Rullens Fietsen. Deze kun je op afspraak uitproberen bij onze opslag in Roosendaal en eventueel voorzien van handige accessoires uit onze winkel in Wouw.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Beleef samen veel fietsplezier op een tweedehands tandem

Op een tweedehands tandem kunnen twee of meer mensen plaatsnemen. Dit hangt af van het aantal plaatsen op de fiets. Met een tandem beleef je veel plezier op de fiets. Zo ga je een stuk sneller dan op een gewone stadsfiets en is er weinig merkbaar verschil in conditie. Je gaat namelijk allebei even hard. Jullie zijn welkom om in Roosendaal een proefrit te maken op een gebruikte tandem, zodat jullie ervaren hoe het is om samen op de fiets te zitten. Bevalt de fiets? Dan kunnen jullie deze direct mee naar huis nemen, want al onze gebruikte fietsen hebben we opgeknapt en zijn al rijklaar.

 

Koop een van onze gebruikte tandems

In onze webshop kun je heel makkelijk een tweedehands tandem kopen. Op afspraak haal je deze vervolgens af. Wil je deze fiets uitrusten met benodigde accessoires? Dan kun je langskomen in onze grote fietsenzaak in Wouw. Hier hebben we alles wat je nodig kunt hebben op de fiets. Als je vragen hebt of een afspraak voor een proefrit wilt maken, bereik je ons door te bellen naar 0165 308 259.