Tweedehands racefietsen

Tweedehands racefietsen die nog perfect werken vind je bij Rullens Fietsen. In onze externe opslag in Roosendaal slaan we al onze gebruikte fietsen op, waar je op afspraak langs kunt komen. Iedere tweedehands racefiets controleren we uitvoerig, zodat je bij ons alleen goedwerkende fietsen koopt. Aangezien modellen per fietsmerken variëren, raden we aan om voor een proefrit langs te komen in onze opslag.

Producten 1-12 van 18

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Maak jouw wielertochten voortaan op een van onze tweedehands racefietsen

Bij ons aanbod met tweedehands racefietsen zijn we afhankelijk van de fietsen die onze klanten inruilen. Daarom varieert ons aanbod enorm en weten we van tevoren niet welke gebruikte racefiets we over een tijd verkopen. Zie je online een tweedehands racefiets die je wilt hebben? Bel dan even naar ons, zodat je op afspraak op zaterdag langs kunt komen om een proefrit te maken. Uiteraard kun je op andere dagen langskomen in onze zaak in Wouw om andere fietsbenodigdheden te kopen. Denk hierbij aan:

 

 

Haal een gebruikte racefiets in huis

Neem contact met ons op door te bellen naar 0165 308 259 en maak een afspraak om onze tweedehands racefietsen te zien. Op maandagen, woensdagen tot en met zaterdagen verwelkomen we je ook graag in onze winkel in Wouw. Spreek gerust een van onze verkopers aan voor advies over een nieuwe fiets.