Tweedehands mountainbikes

Tweedehands mountainbikes koop je voor zeer scherpe prijzen bij Rullens Fietsen. Wil jij graag ontdekken of je het leuk vindt om te mountainbikes of ben je op zoek naar een gebruikte mountainbike naast je huidige MTB? Dan kun je gebruikte mountainbikes aanschaffen bij onze opslag in Roosendaal, op rijafstand van onze winkel in Wouw. Op afspraak kun je op zaterdag langskomen voor een proefrit op een van onze tweedehands mountainbikes.

Producten 1-12 van 14

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Al onze tweedehands mountainbikes lopen we helemaal na

Klanten kunnen bij ons bij het kopen van een nieuwe fiets hun huidige fiets inruilen. Hierdoor varieert ons aanbod met tweedehands mountainbikes ook per week. Als jij een gebruikte mountainbike op het oog hebt, kun je deze dan het best direct bestellen. Iedere fiets die bij ons wordt ingeruild, lopen we nauwkeurig na. Zo weten we zeker dat de fiets helemaal naar behoren werkt. Je kunt de fiets vervolgens nog uitrusten met opvallende stuurlinten en bidons en bidonhouders, zodat de fiets er precies uitziet zoals jij wilt.

 

Maak een proefrit op een van onze gebruikte MTB’s

Neem contact met ons op en plan een afspraak in om onze tweedehands mountainbikes te bekijken. Je bereikt ons door te bellen naar 0165 308 259. Voor onze andere betaalbare mountainbikes en benodigde accessoires verwelkomen we je graag in onze vestiging in Wouw.