Tweedehands ligfietsen

In onze collectie met gebruikte fietsen komen regelmatig tweedehands ligfietsen voor. Met deze ligfietsen ga je sneller over de weg dan op een ‘gewone’ fiets. In onze opslag in Roosendaal, op rijafstand van onze vestiging in Wouw, kun je op afspraak onze tweedehands ligfietsen uitproberen. Zo merk je tijdens een proefrit direct welke ligfiets jij het fijnst vindt rijden.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het voordeel van onze tweedehands ligfietsen

Alle gebruikte fietsen die we binnenkrijgen, lopen we helemaal na, voor we deze te koop zetten. Zo ook onze tweedehands ligfietsen. Hierdoor weet je zeker dat iedere gebruikte ligfiets bij ons nog helemaal naar behoren werkt én koop je een goede tweedehands ligfiets voor een zeer betaalbare prijs. Tijdens een proefrit zul je merken dat je vlot over de weg kunt gaan, terwijl alleen je beenspieren al het werk doen. Jij zit verder comfortabel in het stoeltje van de fiets. Uiteraard ben je vrij om ook onze andere gebruikte fietsen uit te proberen, als een ligfiets niet helemaal is wat je zoekt. We verkopen onder andere tevens tweedehands vouwfietsen en gebruikte hybride fietsen.

 

Maak een afspraak voor een proefrit op een ligfiets

Neem contact met ons team uit Wouw op als je graag een proefrit maakt op een van onze tweedehands ligfietsen. Aangezien we in ons tweedehands aanbod afhankelijk zijn van de fietsen die worden ingeruild, wisselt deze collectie regelmatig. Als je een fiets ziet die je graag wilt hebben, kun je het beste bellen naar 0165 308 259. Dan zorgen wij dat deze ligfiets voor jou klaarstaat in Roosendaal.