Tweedehands crosshybrides

Tweedehands crosshybrides zijn ideaal als je een lichte, sportieve fiets zoekt. In onze collectie met gebruikte fietsen staan met enige regelmaat ook crosshybrides te koop. Zoek je naar en sportieve fiets, maar is een mountainbike of racefiets net een stap te ver? Dan kun je bij Rullens Fietsen tweedehands crosshybrides uitproberen en bestellen. Maak een afspraak voor een proefrit en kom langs in onze loods in Roosendaal, op ongeveer tien minuten rijden van onze winkel in Wouw.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tweedehands crosshybrides zijn lichter dan de hybridevariant

In ons productassortiment vind je zowel tweedehands crosshybrides als tweedehands hybride fietsen. De crosshybrides zijn echter een stuk lichter. Je kunt ze het beste zien als de ‘kale’ variant van de hybride fiets. Elke crosshybride wordt namelijk geleverd zonder lampen, spatbord, fietsbel of andere accessoires. Uiteraard kun je deze fiets wel uitrusten met alle benodigdheden die we verkopen in Wouw. Zo fiets jij met een geheel complete fiets over bospaden, zandwegen, geasfalteerde wegen en schelpenpaden. Dat is het voordeel van deze combinatie tussen een MTB en racefiets!

 

Ontdek het gemak van een crosshybride fiets

Maak een afspraak om een proefrit op een van onze tweedehands crosshybrides te maken bij onze opslag in Roosendaal. Voldoet de fiets aan je wensen? Dan kun je deze na betaling direct meenemen. Al onze gebruikte fietsen zijn namelijk helemaal gecontroleerd en rijklaar gemaakt. Neem contact met ons op als je vragen hebt over de fietsen door te bellen naar 0165 308 259.