2e hands fietsen kopen

2e hands fietsen kun je kopen bij Rullens Fietsen. Ben je op zoek naar tweedehands fietsen in de omgeving van Roosendaal en Bergen op Zoom? Dan ligt ons fietsbedrijf in Wouw met verschillende 2e hands fietsen op een mooie rijafstand. Bovendien kun je bij aanschaf van een nieuwe fiets jouw oude fiets bij ons inruilen. We knappen deze fiets op en verkopen deze in technisch goede staat aan de volgende fietsliefhebber. In ons tweedehands fietsenaanbod vind je onder meer een 2e hands elektrische fiets, maar ook tweedehands stadsfietsen, hybridefietsen en sportfietsen.

Producten 1-12 van 33

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De diverse 2e hands fietsen die je bij ons kunt kopen voor jouw volgende fietstochten

Als je een 2e hands fiets zoekt, houd je het best ons aanbod met 2e hands fietsen goed in de gaten. Deze collectie wisselt enorm, aangezien we in dit aanbod afhankelijk zijn van wat er wordt aangeboden. In het productassortiment zie je een kleine greep van de tweedehands fietsen die we in onze winkel verkopen. Zoals eerder gezegd, zorgen we ervoor dat iedere 2e hands fiets, elektrisch of niet, in technisch goede staat wordt doorverkocht. Bekijk onze tweedehands fietsen online of bezoek onze winkel in Wouw. Uiteraard mag je de fiets uitproberen voor de overgaat tot de koop van de fiets.

 

Vind de 2e hands fiets die volledig aansluit bij jouw wensen voor een nieuwe tweewieler

Dankzij onze overzichtelijke categorieoverzichten én de aanwezige filters krijg jij snel een overzicht van ons huidige assortiment. Klik als eerste binnen de categorie 2e hands fietsen op de subcategorie waarbinnen jij een fiets zoekt. We verkopen onder andere:

 

 

Koop de tweedehands fiets die jij het mooist vindt

Wanneer je de tweedehands fiets hebt besteld, maken we deze op onze werkplaats rijklaar. Je krijgt een bericht als jij jouw 2e hands fiets kunt ophalen. Het is ook mogelijk om de fiets thuis te laten bezorgen. Wil je meer weten over onze tweedehands fietsen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0165 308 259.