• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending

Welkom op de vernieuwde rullensfietsen.nl!


Welkom op de vernieuwde website/webshop van Rullens Fietsen! Achter de schermen is er, in samenwerking met H1 Webdevelopment, de afgelopen maanden hard gewerkt aan een frisse uitstraling en nieuwe functionaliteiten van www.rullensfietsen.nl.


Ondanks de vele nieuwigheden zijn alle vertrouwde onderdelen van de vorige website nog steeds terug te vinden. Zo beschikken we nog steeds over ons grote aanbod (tweedehands) fietsen, kleding, accessoires et cetera. Neem vooral eens een kijkje op alle vernieuwde product- en 
blogpagina’s!

Alles in één overzicht

Een ander voordeel van de nieuwe website is dat klanten in hun account alles in één overzicht hebben. Zo heb je inzicht in je gegevens, fietspaspoort en online bestellingen. In het fietspaspoort heb je bovendien alle informatie over jouw fiets inzichtelijk, welk service- en onderhoudspakket jouw fiets heeft en is een nieuwe beurt of reparatie inplannen bij onze werkplaats in enkele klikken geregeld.

Jouw account:

Heb je eerder in de winkel of via onze oude website iets gekocht? Dan blijft jouw oude account bestaan. Echter is dat account nog zonder wachtwoord. Om dat wachtwoord aan te vragen klik je rechtsboven op het poppetje. Daarna krijg je de optie om in te loggen als bestaand klant of om je als nieuwe klant te regristeren. Klik dan bij het inloggen als bestaande klant op:  Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Vervolgens vult u uw mailadres in en krijgt u via de mail de link om een wachtwoord aan te maken. Na deze stap kunt u inloggen met uw mailadres en zojuist aangemaakte wachtwoord. 
Nieuw bij Rullens Fietsen? Dan kunt u makkelijk een nieuw account aanmaken door u te regristeren. Hier vult u naam, mailadres en wachtwoord in en uw woonadres (wij verzenden alleen naar Nederland en België). Daarna is uw account compleet.
  • Met een account kunt u bij ons uw facturen offline en online raadplegen. 
  • Eerder gemaakte facturen kunt u makkelijk terug vinden en opnieuw bestellen. (bijvoorbeeld voor het jaarlijkse vervangen van een cassette) 
  • Bij een aangeschafte fiets met lopend servicepaspoort kunt u makkelijk en snel uw servicebeurten inplannen in de werkplaats.
  •  Makkelijk en snel aanpassen van uw betalingsvoorkeuren.
  • Aanpassen van uw contactgegevens
  • Uw aangeschafte fietsen met fietspaspoort in één overzicht.
  • Makkelijk aan te melden voor onze nieuwsbrieven

Voor vragen staan we graag voor je klaar! Rullens Fietsen is bereikbaar via info@rullensfietsen.nl en 0165-308259.

Bekijk onze collectie fietsen >