• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
Dé fietsspecialist van West-Brabant!

Actiefolder


Neem een kijkje in onze actiefolder met acties voor liefhebbers van de fiets. Bij Rullens Fietsen hanteren we iedere maand een ander thema met de beste acties uit ons grote assortiment. Denk hierbij aan goedkope fietsen, fietsaccessoires, fietskleding en fietsonderdelen voor de fietsforens, de zondagsrijder, de e-biker of de sportieve fietser. Welk afgeprijsd artikel shop jij dit keer bij onze winkel in Wouw?

Je koopt bij ons onderdelen voor elke soort fiets

Fietsonderdelen voor kinderfietsen, sportfietsen, stadsfietsen, hybride fietsen en elektrische fietsen vind je in onze webshop. Zo heb je voor je sportieve fietsritten of het woon-werkverkeer altijd de onderdelen in huis die je kunt gebruiken voor je fiets. Met deze fietsonderdelen en het juiste fietsgereedschap wordt het onderhoud van jouw stalen ros een stuk gemakkelijker. De onderdelen de je bij ons voor je fiets kunt bestellen, zijn onder meer: 

  • Lagers 
  • Pedalen 
  • Derailleurs en shifters 
  • Remblokken 

Online vind je een groot deel van onze producten. Voor ons complete assortiment met fietsonderdelen verwelkomen we je graag in onze fietsenzaak. Hier staan we klaar om jou aan de juiste onderdelen te helpen.

Haal fietsonderdelen gemakkelijk bij jou in huis

Plaats je bestelling in onze webshop en ontvang je bestelde fietsonderdelen zo snel mogelijk in huis. Ontvang je graag professioneel advies over de onderdelen die geschikt zijn voor jouw fiets? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0165 308 259 of breng een bezoek aan onze winkel in Wouw.