• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending

Actiefolder


Neem een kijkje in onze actiefolder met acties voor liefhebbers van de fiets. Bij Rullens Fietsen hanteren we iedere maand een ander thema met de beste acties uit ons grote assortiment. Denk hierbij aan goedkope fietsen, fietsaccessoires, fietskleding en fietsonderdelen voor de fietsforens, de zondagsrijder, de e-biker of de sportieve fietser. Welk afgeprijsd artikel shop jij dit keer bij onze winkel in Wouw?

Onze actiefolder staat altijd vol met fijne aanbiedingen voor de fiets

Ben je op zoek naar goedkope fietsaccessoires, zoals oerdegelijke fietssloten, of naar andere fietsproducten? Dan houd je het best onze actiefolder met benodigdheden voor de fiets in de gaten. Aangezien wij maandelijks onze acties wisselen, verandert het afgeprijsde assortiment ook regelmatig. Hierdoor kan het best zijn dat de set met remmen die jij al een langere tijd op het oog hebt, ineens is afgeprijsd. Uiteraard zijn ook al deze producten nog gloednieuw en werken ze naar behoren. In onze winkel in Wouw kun je elke fiets, alle fietsaccessoires, -onderdelen en -kleding in het echt bekijken en vanzelfsprekend tegen de prijs in onze actiefolder afrekenen.

Plaats jouw bestelling en ontvang de producten snel in huis

Bestel de producten uit onze actiefolder, zodat je deze artikelen voor jouw fiets snel in huis ontvangt. Natuurlijk verwelkomen we je ook graag in onze fietsenzaak, waar ons gehele assortiment te bewonderen is van maandag, woensdag tot en met zaterdag. Ontvang je graag advies over onze producten? Dan bereik je ons door te bellen naar 0165 308 259.