Betaalbare mountainbikes uit onze voorraaddeals

Onze voorraaddeals met betaalbare mountainbikes zijn er weer! We hebben er lang op moeten wachten maar nu is de voorraad van betaalbare MTB’s weer terug op niveau. Heb jij tijdens corona je slag niet kunnen slaan? Doe dat dan nu bij Rullens Fietsen! Bekijk onze betaalbare mountainbikes in onze webshop of kom langs in Wouw voor een proefrit.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kies uit betaalbare mountainbikes die passen bij jouw wensen

De betaalbare mountainbikes uit onze voorraaddeals zijn allemaal nog gloednieuw. Je kunt in de webshop filteren op de wensen die je hebt. Iedere mountainbiker is anders, waardoor we ook veel diverse mountainbikes verkopen. Kies uit merken als Merida, Liv, Giant, Superior en Scott en maak de keuze uit een frame van carbon of aluminium. Daarnaast zijn er verschillende opties voor het aantal versnellingen én verkopen we zelfs elektrische MTB’s met een middenmotor. Hiermee til je jouw sportieve prestaties naar een heel nieuw level.

 

Koop jouw nieuwe betaalbare mountainbike in onze fietsenzaak

Zie jij tussen de betaalbare mountainbikes van onze voorraaddeals jouw droommtb staan? Wacht dan niet langer en bestel deze in onze webshop. Op is namelijk op tijdens deze actieperiode. Als je de fiets graag eerst komt proefrijden, kun je altijd bellen naar 0165 308 259. Dan houden we de fiets even apart voor jou op onze locatie in Wouw.