Spatborden en bagagedragers

Spatborden en bagagedragers voor je fiets koop je natuurlijk bij Rullens Fietsen. Met een spatbord op je fiets bescherm je jezelf tegen opspattend water en modder. Een bagagedrager met snelbinders is handig als je vaak een tas wilt meenemen op de fiets. Dit kan dan door de tas onder de snelbinders te binden of door fietstassen te plaatsen op de bagagedrager. Met welke accessoires rust jij jouw fiets uit?

Producten 1-12 van 30

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom zijn spatborden handig op de fiets?

Als jij door weer en wind fietst, zijn spatborden haast onmisbaar. Door spatborden op je fiets te monteren, word je beschermd tegen opspattend water en modder dat van de grond loskomt. Dit is fijn als je op je fiets naar je werk of naar school fietst. Wanneer het een regenachtige dag is, heb je minder last van de neerslag. Wil je helemaal droog belanden op je bestemming? Trek dan waterdichte regenkleding aan, zodat alleen deze kleding nat wordt en de kleding eronder droog blijft. Zo voorkom je dat je de hele dag met natgeregende kleding moet rondlopen. In onze kledingsale vind je met enige regelmaat afgeprijsde regenfietskleding.

Welke bagagedrager heb ik nodig op mijn fiets?

In onze collectie met bagagedragers vind jij zeker de bagagedrager die jij nodig hebt. Welke bagagedrager jij het best kunt kopen, hangt af van de wensen en fiets die je hebt. Als je op fietsvakantie gaat, is een bagagedrager van belang. Hier bevestig je fietstassen aan waarin je jouw bagage stopt. Bovendien kun je op de bagagedrager dan ook tassen kwijt onder de snelbinders. Wil je graag veel meenemen op de fiets? Let dan zeker ook op de maximale belasting die de bagagedragers aankunnen. We adviseren je hierover graag in onze winkel in Wouw. Houd ook zeker onze accessoiressale in de gaten. Af en toe zijn onze bagagedragers namelijk in de sale, waardoor ze nóg betaalbaarder zijn.

 

Bestel een spatbord of bagagedrager voor jouw fiets

Koop eenvoudig onze spatborden en bagagedragers voor fietsen in onze webwinkel of kom langs in onze vestiging in Wouw. Hier laten we je graag de verschillen tussen de bagagedragers en spatborden zien. Als je op werkdagen (dinsdag, zaterdag en zondag uitgesloten) vóór 16:00 uur bestelt, verzenden we je bestelling dezelfde dag nog. Met vragen over onze producten of je bestelling bel je naar 0165 308 259.