Wilier Cento1NDR disc


Vanaf € 2.600,00
Wilier Cento1NDR disc carbon racefiets

Wilier Cento1NDR disc carbon racefiets

De nieuwe Wilier Cento1NDR ontwikkeld om na de populariteit van de Cento10NDR de unieke Wilier endurance geometrie en dempende technieken in Italiaans design voor iedereen mogelijk te maken.

Dezelfde comfortabele endurance geometrie als de Cento10NDR met een hogere balhoofdbuis en een iets kortere bovenbuis.

Het frame is gemaakt van 46 ton carbonvezels en dit geeft de Cento1NDR een framegewicht van 1190 gram en de voorvork weegt 390 gram.

Nieuwe carbon lay-up en platte achtervork om het nodige comfort te geven op hobbelige ondergrond.

Aerodynamische ontwerp van de voorvork en de onderbuis volgens de NACA theorie, die volgens de Kamn tail methode zijn afgesneden om stijvere en lichtere buizen te krijgen.

Alle framematen zijn gevormd met de Balanced design techniek,deze geeft elke framemaat unieke buisdiameters zodat iedere framemaat dezelfde rij-eigenschappen heeft.

Geïntegreerde kabelgeleiding en geïntegreerde trapaslagers.

De massieve onderbuis gaat over in een oversized bottombracket dat ervoor zorgt dat de fiets geen krimp geeft als je aanzet voor de eindsprint.

De Cento1NDR heeft ook een assymetrische liggende achterbrug om de grotere krachten aan de aandrijfzijde niet verloren te laten gaan.

Direct mount remmen, in droge omstandigheden geeft dit vergelijkbare remkracht als 140 mm schijven.

Aluminium Ritchey 27,2 mm zadelpen met een Selli Italia X3 boost zadel en afgewerkt met custom "Wilier designed" stuur en stuurpen

In de Cento1NDR met velgremmen zijn 28 mm banden te monteren

Meer informatie
gewicht 8,3 – 8,7 kg
framemateriaal carbon
Remmethode schijfrem
Model Cento1NDR disc
Merk Wilier
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wilier Cento1NDR disc
Uw waardering
Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij streven ernaar om je bericht vandaag nog te beantwoorden. Mocht je een korte vraag hebben, bel ons dan tijdens openingstijden op 0165 30 82 59.
Geen Vragen
Alleen gebruikers die zijn ingelogd kunnen vragen stellen