Vacatures website and marketing

Rullens fietsen is een echte fietsenwinkel vol met fietsliefhebberij. Deze passie voor de fiets willen we het liefst aan heel de wereld kenbaar maken. Daarom zijn we als een ware internet start-up op zoek naar nog meer echte fietsliefhebbers die deze enorme gretigheid naar de fiets mee helpen overbrengen aan iedereen die het maar wil weten. Werken bij Rullens betekent dat je `s ochtends, `s middags en als je wil ook `s avonds bezig kan zijn met je allergrootste hobby en dat je er de hele dag over kan schrijven en vertellen tegen wie je maar wil.

Onze online missie
Onze missie is om onze mooie fietsenwinkel perfect te laten integreren met de onlinewereld. Hierbij willen we al onze kennis, inspiratie, ideeën en service die we al jaren tentoonspreiden in de winkel ook online naar een nog hoger niveau brengen. Dit betekent dat we de mooiste fietsen, onderdelen en accessoires in heel de Benelux onder de aandacht willen brengen. Hiervoor zoeken we marketing, content, SEO en SEA specialisten met een ware liefde voor fietsen. We halen hierbij het liefst alle kennis zelf in huis.

Daarom wil je werken bij Rullens
- Je kunt van je hobby (fietsen) je beroep maken.
- Er is veel ruimte voor eigen inbreng. We zijn een echte startup dus jouw inbreng, brengt veel teweeg!
- Een fijne en informele werksfeer.
- De mogelijkheid om onderdeel te worden van een echte machine vol fietsliefhebbers.


Geen passende vacature?
Niet getreurd! Ben je nog in opleiding of ben je een fietsliefhebber die zich graag in onze waaier aansluit? Schrijf een open sollicitatie en wellicht hebben we een mooie bijpassende functie voor je.

 

Onze vacatures
- Content beheerder
- Stagiaire online marketing
- Digital content marketeer
- Junior SEO specialist