Trapassen

Zijn de trapassen op je racefiets of MTB toe aan vervanging? Bekijk dan de trapaslagers die we bij Rullens Fietsen verkopen. In onderstaand productassortiment zie je welke trapaslager je kunt kopen in onze (online) winkel. Om ervoor te zorgen dat alle draaiende onderdelen van je fiets goed werken, is het belangrijk dat deze onderdelen optimaal functioneren. Koop daarom nieuwe trapassen in onze webshop of kom langs bij ons in Wouw.

Producten 1-12 van 16

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Wat is de functie van trapassen op een fiets?

Iedere fiets bestaat uit veel verschillende onderdelen. Trapassen vallen daar ook onder. Deze zorgen ervoor dat het trappen soepel verloopt en jij van a naar b fietst. Aan de uiteinden van de trapas zitten de crancks met de pedalen en de voorste kettingbladen. Elke trap die jij op je fietspedalen geeft, wordt hierdoor doorgegeven aan het kettingblad en de crancks. Om ervoor te zorgen dat je fiets gesmeerd blijft lopen, is het belangrijk dat de trapassen naar behoren werken. Is dit niet meer het geval? Dan monteer je zelf eenvoudig nieuwe of breng je je fiets naar onze winkel. Hier zorgen onze werkplaatscollega’s voor een nieuwe goedwerkende trapas.

 

Bestel een nieuwe trapas voor jouw fiets

Kies in onze webshop de trapassen uit die je nodig hebt en ontvang deze vlot thuis. We denken ook graag met je mee als je twijfelt over welke onderdelen je voor jouw fiets nodig hebt. Kom voor betrouwbaar en persoonlijk advies naar onze vestiging in Wouw of bel naar  0165 308 259.