Giant Propel advanced pro 1 disc


uitverkocht
Giant Propel advanced pro 1 disc ML metallic navy

Giant Propel advanced pro 1 disc carbon racefiets

Snelheid opnieuw gedefiniëerd oftewel ULTIMATE SPEED, dat is de nieuwe Propel advanced disc. Totale controle met een supersnelle accelaratie en die zich gemakkelijk op snelheid laat houden. Dat krijg je als je een superstijf, aerodynamisch gemeten vanuit alle hoeken en heel lichte racefiets ontwerpt met schijfremmen.

Het frame van de Giant Propel advanced pro 1 disc

Het frame van de Giant Propel advanced pro 1 disc is ontwikkeld met de aerodynamica technieken van Giant zijn eigen Aerosystem shaping technologie, dit is het resultaat van uitgebreide CFD (Computational Fluid Dynamics) analyses en dynamische windtunneltesten. De unieke afgekorte elliptische aero buisvormen die hier uit voortkomen hebben de minste luchtweerstand bij verschillende windrichtingen. De Giant Propel disc heeft een oversized en stijf Powercore bottombracket dat 86 mm breed is en geschikt voor press fit geïntegreerde trapaslagers. Op deze zeer stijve bottombracket zijn ook de massieve liggende achtervorken assymetrisch verbonden om de geleverde kracht over te brengen naar het achterwiel.
De voorkant van de Giant Propel word gekenmerkt door het Overdrive 2 balhoofd ontwerp, de balhoofdbuis heeft een 1,5 inch diameter onder en een 1,25 inch diameter boven voor extra stabiel en scherp stuurgedrag. Het Giant Propel frame heeft een geïntegreerde kabelgeleiding, een geïntegreerde zadelpenklem en is uitgerust met 12 mm steekassen. Giant kwam in 1985 met de eerste betaalbare carbon racefiets op de markt en word gezien als de fabrikant met de meeste carbon know how. Giant is 1 van de weinige fabrikanten die zijn carbon zelf weeft en zelf de carbon resin ontwikkeld. Carbon Giant Propel frame's en voorvorken zijn allemaal voorzien van levenslange garantie op productiefouten.

De componenten op de Giant Propel advanced pro 1 disc

De Giant Propel disc krijgt dankzij het Giant Contact SLR carbon aero stuur en Giant Contact SL aerodynamische stuurpen met geïntegreerde kabelgeleiding nog minder luchtweerstand en een agressieve voorbouw. De Giant SLR aero carbon wielset met het ultieme aerodynamische 65mm achterwiel en het vlijmscherp sturend 42 mm voorwiel maken de Giant Propel disc tot een echt snelheidsmonster!
Aerodynamische hydraulische flat mount remklauwen met 12 mm steekassen zorgen voor uitstekende remkracht en zorgen samen met de tubeless Giant Giant Gavia banden voor net dat streepje voor op gebied van grip, rolweerstand en controle. De lichtgewicht carbon Vector zadelpen zorgt dat er nergens op de Propel teveel luchtweerstand ontstaat. Uit de hoogstaande Giant onderdelen collectie komen het Giant Contact forward zadel en het Giant stuurlint om de contactpunten met je fiets zo fijn mogelijk te houden.

De afmontage van de Giant Propel advanced pro 1 disc

De Shimano Ultegra DI2 groep is de elektronische schakelgroep van Shimano die al vele jaren heeft bewezen hoe fijn elektronisch schakelen is. De elektronische groepset van Ultegra kenmerkt zich door de ergonomische en kleine shifters ten opzichte van andere hydraulische shifters en het snel en foutloos schakelen voor een hele lange tijd. Op de shifters van de Ultegra DI2 groep zitten 2 extra knoppen bovenop de shifters om bijvoorbeeld je fietscomputer te bedienen. Om de Ultegra DI2 groep naar wens in te stellen is er nog een D-fly bluetooth ontvanger nodig. De Shimano Ultegra groep zorgt altijd dat de voorderailleur zich mee positioneert met de ketting, heeft de mogelijkheid tot synchroshift en beschermt je tegen het rijden op het kleinste tandwiel voor en achter tegelijk. De Propel advanced pro 1 disc is uitgerust met een Shimano Ultegra 52/36 crankstel met Giant Power pro wattagemeter en een Shimano Ultegra 11-30 cassette.

Meer informatie
gewicht 8.0 kg
framemateriaal carbon
groepset Shimano Ultegra DI2
soort racefiets aero
Wielset Giant SLR 1 Aero Disc DBL 42/65mm
Remmethode schijfrem
Model Propel advanced pro 1 disc
Remmen Shimano Ultegra disc
Merk Giant
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Giant Propel advanced pro 1 disc
Uw waardering
Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij streven ernaar om je bericht vandaag nog te beantwoorden. Mocht je een korte vraag hebben, bel ons dan tijdens openingstijden op 0165 30 82 59.
Geen Vragen
Alleen gebruikers die zijn ingelogd kunnen vragen stellen
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!