Een tweedehands jeugdfiets voor jouw tiener

In onze collecte met tweedehands fietsen hebben wij soms een tweedehands jeugdfiets beschikbaar. Jeugdfietsen zijn over het algemeen geschikt voor kinderen met een maximale lengte van 140 cm. Rullens Fietsen uit Wouw heeft een opslag in Roosendaal waar de tweedehands (jeugd)fietsen klaarstaan voor verkoop. Kom met je kind op een zaterdag langs voor een proefrit.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vind een toffe tweedehands jeugdfiets voor woon-schoolverkeer van jouw kind

Iedere tweedehands jeugdfiets die wij binnenkrijgen, kijken we grondig na. Eventuele reparaties voeren we direct uit, waarna we de fiets te koop zetten. Je kunt op afspraak de tweedehands jeugdfietsen uit ons aanbod komen bekijken. Tegenwoordig hebben de meeste fietsen voor de jeugd een bagagerek voor het stuur en een bagagedrager. Hierdoor kunnen schoolgaande kinderen hun zware schooltas makkelijk meenemen. We raden aan om samen met je kind naar de tweedehands jeugdfietsen te komen kijken. Door de fiets uit te proberen, merkt je kind of de maat goed is. Vaak kun je bepaalde richtlijnen voor de maat aanhouden, maar elk model is net wat anders. Hierdoor is het verstandig om de fiets voor de koop uit te proberen.

 

Maak de jeugdfiets compleet met diverse benodigdheden

Koop je een tweedehands jeugdfiets of tweedehands kinderfiets? Rust deze fiets dan ook uit met verschillende kinderaccessoires, waaronder XL-bagagedragers. Met vrolijke stuurlinten kan jouw dochter of zoon het stuur van de fiets pimpen, waardoor deze opvalt in volle fietsenstallingen. En fietst jouw tiener door weer en wind naar school en vrienden? Dan is het fijn als er spatborden op de fiets zitten. Hierdoor wordt je kind beschermd tegen het opspatten van modder, water en vuil.

 

Koop een hippe jeugdfiets die goed werkt

Schaf een tweedehands jeugdfiets aan voor je kind, zodat hij of zij weer overal naartoe kan op de fiets. Uiteraard kun je bij onze winkel in Wouw ook terecht voor nieuwe stadsfietsen, welk je eenvoudig bestelt in onze webshop.