Verzorgingsproducten voor op de fiets

Met de juiste verzorgingsproducten maak jij iedere tocht op de fiets een stuk aangenamer. Door de gelletjes, energierepen en hersteldranken zorg je ervoor dat een zware fietstocht beter is vol te houden. Verzorg je lichaam voor en na elke rit met onze lichaamsverzorging en herstel goed voor de volgende fietstraining. Bij Rullens Fietsen koop je online of in Wouw verzorgingsproducten die handig zijn als je vaak op de racefiets of MTB stapt.

Producten 1-12 van 29

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Welke verzorgingsproducten gebruik jij voor, tijdens en na jouw rit op de fiets?

Uiteraard is het van belang dat je je conditie op peil houdt. Door meerdere keren per week te fietsen, zorg je ervoor dat je fit blijft. Daarnaast is het van belang om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen voor, tijdens en na jouw intensieve fietsrit. Hier helpen onze verzorgingsproducten deels bij, welke je op de fiets mee kunt nemen. Denk hierbij aan:

 

  • Energierepen
  • Gelletjes
  • Energiedranken
  • Hersteldranken
  • Dorstlessers

 

We verkopen de sportvoeding en sportdranken van Born, Scienceinsport en Maurten. Geef jezelf hiermee een borst en voorkom een hongerklop. Vanzelfsprekend zijn deze verzorgingsproducten geen vervanging van voeding en is het cruciaal om goed te blijven eten op de fiets. De dranken doe je in de bidons in je bidonhouders. Energierepen en gelletjes stop je in de zakken van je fietsshirt of neem je mee in een zadel-, stuur-, bovenbuis- of frametas.

 

Lichaamsverzorging voor wielrenners

Verzorg je huid, zitvlak en voeten met onze crèmes en oliën. Elk verzorgingsproduct heeft een ander effect, dus lees de beschrijving dat hoort bij het artikel. Zo koop je de juiste crème of olie voor jouw lichaam. Met deze producten zorg je ervoor dat het herstel van je lichaam nog soepeler verloopt.

 

Ontdek de voordelen van onze sportvoeding en sportdrank

In onze winkel in Wouw vertellen we je graag meer over de verzorgingsproducten die je op de fiets kunt gebruiken. Voor advies over onze sportvoeding kun je ons bereiken door te bellen naar 0165 308 259. Als je voor meer € 50,- of meer bestelt, betaal je geen verzendkosten. Je zult de voordelen van deze producten zeker merken voor, tijdens en na je fietstrainingen.