2ehands op afspraak

Rullens Fietsen heeft de grootste voorraad tweedehands fietsen van West-Brabant en dat betekent ook dat we een zeer divers aanbod hebben van racefiets tot (elektrische)-stadsfiets. Alle fietsen die online op onze website staan worden vooraf helemaal opgeknapt en netjes gemaakt door onze speciale monteur met decennialange ervaring in het opknappen van fietsen. Zo bent u ervan verzekerd dat de tweedehands fiets die u aanschaft ook veilig en in orde is. We hebben fietsen in allerlei typen en prijsklasse en bijna zit er wel voor ieder wat wils tussen. Zie deze link voor het volledige aanbod.

Tijdelijk in externe opslag
Omdat het aanbod tweedehands (elektrische) stadsfietsen vrij groot is en de voorraad nieuwe fietsen in de winkel in Wouw momenteel alle beschikbare ruimte inneemt worden de tweedehands (elektrische) stadsfietsen tijdelijk op een externe locatie nagekeken en opgeslagen. De mountainbikes en racefietsen bevinden zich in de winkel in Wouw.

Wat als u interesse heeft in een tweedehands fiets? Als de fiets op onze website staat, betekent dat in de meeste gevallen dat de fiets gewoon beschikbaar is. Indien u een of twee fietsen zou willen zien en testen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met ons via 0165-308259 of even langskomen in onze winkel om hiervoor een afspraak in te plannen. Wij zullen er dan voor zorgen dat de fiets(en) op het afgesproken moment voor u gereed staan in onze winkel in Wouw om te bekijken en testen. Mocht de fiets bevallen, dan kunt u deze vaak direct meenemen.

Uiteraard mag u voor overige vragen ook altijd mailen, bellen of langskomen!