Retourneren of ruilen

Na ontvangst van uw bestelling kan het voorkomen dat u het product wenst te retourneren of ruilen. Bijvoorbeeld vanwege een foutief type, tegenvallende kleurstelling of verkeerde maatvoering. In dat geval kunt u zonder opgave van redenen het product retourneren of ruilen. Hierbij gelden enkele voorwaarden.

Uitgangspunt is dat u een product kunt retourneren of ruilen binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst. Bent u door omstandigheden (bijv. vakantie of ziekte) niet toegekomen aan retournering binnen deze termijn, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen om in overleg tot een oplossing te komen. Voor het overige is retourneren of ruilen alleen mogelijk als het product ongebruikt/ongedragen is, in originele staat is en verpakt is in de verpakking waarin deze geleverd is. Laat in geval van kleding bijvoorbeeld etiketten en labels zitten bij het passen.

Te allen tijde uitgezonderd van de mogelijkheid tot retourneren of ruilen zijn de volgende artikelen:

  • Speciaal op maat gemaakte of aangepaste artikelen;
  • Speciaal bestelde artikelen die niet standaard in ons assortiment opgenomen zijn;
  • Producten waarvan de verzegeling verbroken is, zoals bijvoorbeeld fietsnavigaties;
  • Producten of onderdelen die duidelijk gebruikt en/of gemonteerd zijn.

Kiest u ervoor om een product te ruilen tegen bijvoorbeeld een andere kleur of andere maat, dan mag u het product kosteloos retourneren. Neem contact met ons op om een retourlabel te verkrijgen voor de retourzending. Wenst u het product simpelweg te retourneren en geen alternatief af te nemen, dan bent u zelf verantwoordelijk voor de retourzending. De kosten voor de retourzending komen voor uw eigen rekening.

Retourzendingen mogen te allen tijde verstuurd worden naar:

Rullens Bike Totaal
Molensingel 68
4724CR Wouw

Vergeet bij uw zending niet de originele aankoopfactuur te voegen, zodat wij snel kunnen traceren van wie de zending afkomstig is. In geval van retourzending zonder ruilen crediteren wij het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na goede ontvangst.

Giant Wilier Merida Loekie Koga Gazelle Dutch id Cortina Alpina Stromer Scott Superior