Bij Rullens staat service al meer dan 30 jaar zeer hoog in het vaandel. Het kloppend hart hierin is onze werkplaats waarin iedere dag met volle passie wordt gewerkt aan de optimale behandeling van iedere fiets. Met onze volledig vernieuwde werkplaats hopen we iedere klant zo snel en kundig mogelijk te helpen en streven wij ernaar dat iedere klant met een grote glimlach de werkplaats verlaat.

Wat ga je doen?

Als coördinator van onze serviceafdeling ben je verantwoordelijk voor het volledige serviceproces: van afgifte tot uitgave van reparaties. Hierbij zorg je ervoor dat wanneer klanten hun fiets aanbieden, deze op een zo zorgvuldig mogelijke manier wordt aangenomen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de planning van alle servicewerkzaamheden. Je bepaald welke monteur welke fiets repareert en zorgt er bijvoorbeeld voor dat alle benodigde onderdelen op tijd op voorraad hebt. Naast het aannemen van fietsen ben je verantwoordelijk voor de afgifte van fietsen. Als service coördinator ben je het gezicht van onze werkplaats. Je weet als geen ander welke wensen de klant heeft en zorgt ervoor dat de klant zijn fiets zo’n fijn mogelijke ervaring meekrijgt.

Wat vragen wij?

-Je hebt minimaal een afgeronde VMBO opleiding, voorkeur voor een technische richting
– Je hebt een passie voor fietsen
– Je hebt een goed gevoel voor het technische aspect en vergeet hierbij niet commercieel te denken.
– Je bent servicegericht, enthousiast en kan goed met de klant meedenken
– Je werkt gestructureerd en kan goed vooruit denken om problemen te voorkomen.
– Een fulltime beschikbaarheid op basis van 38 uur

Wat kunnen wij je bieden?

– Een uitdagende en informele baan met veel sociale contacten
– Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
– Een belangrijke plek in een groeiend bedrijf
– Genoeg mogelijkheden om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te ontwikkelen
– Je kunt werken in een moderne omgeving met de nieuwste onderdelen

Voel je, je hierbij geroepen dan is het mogelijk om een sollicitatie met een goede motivatie te sturen naar niels@wilrullens.nl