Vacature leerling fietstechnicusWil jij aan de slag gaan bij een van de mooiste en modernste fietsenwinkels uit de regio? Dan zijn wij op zoek naar jou! Rullens Bike Totaal is een erkend leerbedrijf en heeft meerdere gediplomeerde fietsenmakers met een bevoegdheid tot opleiden. Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde fietstechnici en kunnen je, je hele opleiding tot fietstechnicus begeleiden. Onze dynamische winkel met een jong en sportief team verkoopt racefietsen, mountainbike, bakfietsen, e-bikes en stadsfietsen dus op ieder fietsgebied kun jij je ontwikkelen.

Binnen onze groeiende fietsenwinkel zijn er legio mogelijkheden om door te groeien. Het is ook mogelijk om door te leren naar niveau 2.

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag in onze werkplaats en krijgt een vaste gediplomeerde begeleider die je bijstaat met je studie en je alle fijne kneepjes van het vak leert. De werkzaamheden zullen zeer divers zijn: van het klaarmaken van nieuwe fietsen tot het houden van servicebeurtjes aan racefietsen. Langzaam aan zullen de werkzaamheden zich uitbreiden en zal je ook storingen aan elektrische fietsen oplossen.

Wat vragen wij?

- Je wil de BBL opleiding tot fietstechnicus gaan volgen en zoekt daarbij een uitdagende omgeving.
- Je bent technisch aangelegd en sleutelen is 1 van je hobby`s
- Je vindt fietsen gaaf en houdt van de techniek.
- Je hebt de ambitie oom een hele goede fietstechnicus te worden.

Wat bieden wij?

- Een uitdagende leeromgeving met veel collega`s met passie voor het vak.
- Goede leerbegeleiding en de mogelijkheid tot doorgroeien.
- Een werkplek met moderne apparatuur en de meest uitdagende fietsen
- Een unieke combinatie van techniek en sociale contacten.
- Een marktconform salaris in combinatie met een opleidingsvergoeding.

Interesse??

Stuur je cv en motivatie naar niels@rullensfietsen.nl