Bij Rullens proberen we altijd de meest complete en moderne collectie fietsen en accessoires in onze winkel en webshop te presenteren. Hierbij wordt dagelijks grondig nagedacht over welke collectie gevoerd wordt en welke nieuwe producten er in de collectie moeten worden opgenomen. In onze volledig vernieuwde winkel hebben we de stads- en elektrische fietsen volledig gescheiden van de racefietsen en de mountainbikes waardoor de winkel bestaat uit twee verschillende werelden.

Wat ga je doen?

Als verkoopmedewerker zorg je ervoor dat iedere klant zich direct thuis voelt in de winkel. Dit doe je door hem precies te kunnen vertellen waar hij welk artikel kan vinden en door de juiste vragen te stellen weet jij binnen een aantal tellen wat de klant van je verlangd. De werkzaamheden zijn zeer afwisselend. Dit varieert van het verkopen van een gloednieuwe fiets, tot het aantrekkelijk prijzen van een product, tot het afstellen van een zadel. Als verkoopmedewerker bij Rullens heb je een passie voor fietsen en raak je hier het liefst niet over uitgepraat. Op rustige momenten kun jij je perfect bezig houden en zorg je ervoor dat de voorraden weer aangevuld worden en een aantrekkelijke uitstraling van de winkel.

Wat vragen wij?

– Je volgt een opleiding detailhandel of hebt deze net afgerond en bent op zoek naar een mooie uitdaging.
– Je kunt oplossingsgericht met een klant meedenken
– Je kunt zeer netjes en zorgvuldig werken
– Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt goed luisteren.
– Je hebt een passie voor fietsen

Wat kunnen wij je bieden?

– Een uitdagende baan met veel sociale contacten
– Een markt conform salaris
– Doorgroeimogelijkheden
– Volop ruimte voor initiatief en zelfontplooiing

Voel je, je hierbij geroepen dan is het mogelijk om een sollicitatie met een goede motivatie te sturen naar niels@wilrullens.nl