Vacature Digital Content Marketeer

Bij Rullens zijn we met ons jong, sportief, dynamisch en groeiend team helemaal wild van fietsen en alles wat daar mee van doen heeft. Kun jij daar nu, net als wij, geen genoeg van krijgen en wil je hier heel graag over lezen, schrijven en uitten dan hebben wij de ideale baan voor jou. Voor onze hard groeiende winkel en webshop zijn we namelijk op zoek naar een digital content marketeer. Doordat we onze kennis en schitterende producten graag met iedereen willen delen zijn we op zoek naar iemand die onze website verbetert, aanvult en de herkenbaarheid ervan nog meer in de verf kan zetten in de vorm van marketing campagnes. Je komt hierbij terecht in een kleinschalige kantooromgeving en je invloed op ons gehele online gebeuren is hierdoor zeer groot. Kortom de ideale mix tussen je hobby (fietsen) en beroep.

Wat ga je doen?

In deze veelzijdige functie ben jij diegene die ervoor zorgt dat de website altijd up to date is. Zo ben jij diegene die als eerste op de hoogte is van de nieuwste fietsproducten en zorg je ervoor dat deze zo snel mogelijk op onze website geëtaleerd worden. Je zorgt ervoor dat onze klanten door jouw pakkende foto`s en banners overtuigd raken om het product te kopen. Zodra je ziet dat een bepaalde fiets of artikel minder bekeken wordt pas jij de teksten of afbeeldingen aan zodat de online zichtbaarheid een stuk beter wordt. Hiertoe schrijf je bijvoorbeeld nieuwsbrieven, blogs, categorieteksten of lok je de klanten naar een nieuw product in de vorm van een teaser.
Daarnaast denk je mee over creatieve marketingcampagnes bijvoorbeeld tijdens de Tour de France of het paasweekend. Na nog even een nieuwe banner voor onze social media kanalen gemaakt te hebben, stuur je aan het eind van de dag nog een mailtje naar de developers over de snelheid van de website.
Heb je dan aan het eind van de middag nog energie over? Dan kleed je, je om en pik je aan bij ons eigen Rullens peloton voor een lekker tochtje door het West- Brabantse landschap.

Wat vragen wij?

- Een passie voor fietsen
- Perfecte schrijf-skills! Hierbij vind je het leuk om commerciële en pakkende teksten te schrijven die de   klant motiveren om het product aan te schaffen.
- Iemand die van aanpakken houdt en het fijn vindt om zelfstandig aan de slag te kunnen gaan.
- Een afgeronde HBO opleiding bijv. in de richting communicatie of media en journalistiek
- Ervaring met Magento 2.0 is een pré
- Ervaring met het maken van banners, social media uitingen en bewerken van foto`s
- Interesse in nieuwe technologische ontwikkelingen
- Een ‘doorpak mentaliteit’  en de drive om de perfecte webshop te ontwikkelen

Wat bieden wij?

- De mogelijkheid om iedere dag met je hobby bezig te kunnen zijn
- Een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden
- Een contract van 32 tot 38 uur
- Een belangrijke plek in een enthousiast team
- Een dynamische branche en werkomgeving
- Veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling

Secundaire arbeidsvoorwaarden:
- Vakantiegeld
- Pensioen
- Personeelskorting
- Flexibele werkuren
- Budget voor professionele ontwikkeling