Sram X01 Eagle AXS upgrade kit


De voorraad status verschijnt als al de selectie's ingevuld zijn.
Sram upgrade kit X01 Eagle AXS
  • Boven de €50 gratis verzending met PostNL of naar een Post NL ophaalpunt
  • Voor 16:00 besteld op werkdagen (di, za, zo gesloten) dezelfde dag verzonden
  • Fout in de webshop, gratis annuleren of retour
  • 14 dagen retourrecht, ongebruikte en nieuw verpakt artikelen mogen zonder reden retour

Sram upgrade kit X01 Eagle AXS

X01 Eagle is de aandrijflijn voor rijders en racers die pushen om hoogte te bereiken. Of het nu gaat om plezier maken, vaardigheden ontwikkelen of de overwinning behalen - de X01 Eagle is ontworpen en verfijnd om rijders te ondersteunen met de kracht van uitgebreide mogelijkheden.

De roller bearing clutch zorgt ervoor dat de derailleurkooi alleen naar binnen en buiten beweegt en minimaal naar voren beweegt om de spanning op de ketting altijd ideaal te houden en het schakelen ook snel en strak te houden. Door de cage lock van Sram kan het achterwiel en de ketting makkelijk gewisseld worden. Als je de derailleurkooi naar voren duwt kan je deze in een spanningsloze positie klikken, heel makkelijk voor onderhoud.

De overload clutch zorgt ervoor dat de motor ontkoppelt als de derailleur een impact krijgt, de derailleur shiet naar binnen komt automatisch terug en je kan meteen weer goed schakelen alsof er niks gebeurd is. De derailleurwieltjes draaien op een stalen industrielager en zitten in een licht gewicht derailleur kooi, het onderste derailleurwieltje heeft een narrow-wide profiel. Ook de X01 AXS achterderailleur draait meer ketting om je tandwiel in vergelijking met mechanische derailleurs dat zorgt voor minder slijtage van de ketting en cassette en zorgt tevens voor betere schakelprestatie’s.

Elke AXS shifter op de markt kan je makkelijk koppelen met de X01 achterderailleur met de “AXS” knop. Alle AXS onderdelen kunnen met elkaar verbonden worden, zelfs racefiets shifters met een MTB achterderailleur. De hele AXS familie kan alle kanten op met elkaar uitgewisseld worden. De schakelknoppen op de X01 AXS shifter worden het makkelijkste bedient met de duim maar ook met je wijsvinger kan je 1 schakelactie uitvoeren. Vind je de standaard ergonomie van de shifter niet zo fijn dan kan op de X01 eagle AXS shifter ook de rocker paddle gemonteerd worden. De start positie van de shifter kan versteld worden.

In de X01 AXS shifter hoeft alleen een maar een CR2032 batterij die dan waarschijnlijk een jaar of 2 meegaat. Met de app kan je instellen met welke schakelknop je welke schakelactie doet. Je kan instellen hoeveel tanden de derailleur schakelt als je de schakelknop langer ingeduwd houd (2,3 of allemaal). Op de app kan je de batterijstatus zien van de accu controleren.

Door de Chain Gap Tool kun je gemakkelijk de derailleur zelf vervangen

Komt met achterderailleur, rechter shifter, accu, oplader en chain gap tool

Meer informatie
aantal versnellingen 12-speed
Model X01 Eagle AXS
Merk Sram
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sram X01 Eagle AXS upgrade kit
Uw waardering
Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij streven ernaar om je bericht vandaag nog te beantwoorden. Mocht je een korte vraag hebben, bel ons dan tijdens openingstijden op 0165 30 82 59.
Geen Vragen
Alleen gebruikers die zijn ingelogd kunnen vragen stellen
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Giant Wilier Merida Loekie Koga Gazelle Dutch id Cortina Alpina Stromer Scott Superior