• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending

Sale Kleding


In onze sale met fietskleding vind je goedkope damesfietskleding en herenfietskleding voor wielrenners. Rullens Fietsen plaatst aan het eind van het seizoen wielerkleding in de uitverkoop. Zo kun je onze betaalbare kleding voor een nog voordeligere prijs aanschaffen. In onze webwinkel koop je eenvoudig de kleding, maar je bent ook welkom om de fietskleding uit onze sale te passen op onze locatie in Wouw.

Bekijk onze sale en ontdek voordelige fietskleding van topmerken

We verkopen in onze winkel in Wouw en online fietskleding, al dan niet in de sale, van zeer gerenommeerde merken. Denk hierbij aan BBB, Castelli Giant en Scott. De kleding is nog helemaal als nieuw, maar wordt afgeprijsd, zodat we meer ruimte kunnen creëren voor fietskledingstukken uit nieuwe collecties. Neem ook zeker een kijkje in onze acties, waarin af en toe ook kleding is afgeprijsd. Je vindt hier en in onze sale onder andere: 

  • Damesfietskleding 
  • Herenfietskleding 
  • Fietsschoenen 
  • Regenkleding

Plaats je bestelling met betaalbare fietskleding vandaag nog

Kies de fietskleding in onze sale uit waar jij jezelf wel in ziet fietsen en bestel deze vandaag nog. Besteld vóór 16.00 uur (dinsdag, zaterdag en zondag uitgezonderd), is dezelfde dag nog mee met de post. Heb je vragen over je bestelling of een andere vraag? Bel dan naar 0165 308 259 of kom langs in onze winkel in Wouw.