Lovens Bakfietsen

Bij Lovens zijn de expert in innovatief ontwerp en design. Het resultaat is een premium bakfietsen die je onderscheiden van de massa. Daarnaast is een belangrijk doel van Lovens om een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk achter te laten bij de productie. Dankzij 26 jaar ervaring en fabrieken in Nederland en Taiwan beheren ze zelf de volledige keten. Van ontwerp tot productie en assemblage. Hierdoor zijn de lijnen met de dealers zeer direct en is de uitstoot van de productie zo klein mogelijk. Daarnaast willen ze met hun elektrische bakfietsen de elektrische mobiliteit stimuleren voor een duurzamere toekomst.

Lees meer...

Lovens Explorer

De Lovens Explorer is een ware premium elektrische bakfiets. Een betrouwbare Bosch middenmotor, hydraulische schijfremmen, een verende voorvork en een riemaandrijving. Dat laatste maakt de Explorer ook nog eens vriendelijk in onderhoud.  Dankzij de twee wielen is de Explorer ontzettend wendbaar waardoor je er comfortabel mee fietst. Of dat nu in de stad is of een lekker tochtje door de polder.

Stel zelf samen

De Explorer is verkrijgbaar met drie verschillende middenmotoren: 50, 65 en 85Nm. Zo kun je zelf kiezen hoeveel ondersteuning je wilt kunnen krijgen. Daarnaast is het frame verkrijgbaar in twee mooie kleuren en kun je ook kiezen of je zwarte of bruine details toevoegt. Hierdoor kun je de Explorer helemaal passend maken bij jouw persoonlijke stijl.

Accessoires

Ook aan accessoires is gedacht. Van een regenhuif tot extra bankje, van dagrijverlichting tot Maxi-cosi adapters. Aan alles is gedacht zodat de Explorer echt een volledige vervanging kan worden van je auto.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina