Koga e-bikes

Koga is al sinds 1974 een premium fietsmerk dat staat voor hoge kwaliteit en service. Elke Koga fiets wordt in Nederlands ontworpen gemaakt in Heerenveen. Iedere fiets wordt met de hand gemaakt door één monteur. De monteurs worden geselecteerd en getraind op hun vaardigheden en oog voor detail. Zo ben je verzekerd van de hoogst mogelijk kwaliteit. De fietsen worden vervolgens afgeleverd met een fietspaspoort waarin de naam staat van de monteur die de fiets heeft gebouwd. Dankzij de connectie met de wielersport weet Koga als geen ander wat belangrijk is aan een goede fiets en daarom worden alle fietsen 100% getest voor ze de fabriek verlaten. Kun jij zorgeloos fietsen.

Lees meer...

Koga E-nova Evo PT

Doordeweeks lekker naar je werk fietsen en in het weekend fijne tochten maken, met de Koga E-nova Evo PT voelt alles vertrouwd. De accu is geïntegreerd in het frame waardoor de gewichtsverdeling uitstekend is. Dankzij de brede banden heb je veel grip en controle en de luxe binnenbalhoofdvering en verende zadelpen vangen alle schokken op. De E-nova Evo PT is een heerlijk comfortabele fiets voor alle soorten fietsritten.

Pace B10

Een zeer sterke Bosch middenmotor, een accu van maar liefst 750 Wh en een onderhoudsarme riemaandrijving. De Koga Pace B10 is een en al luxe en klaar voor eindeloze fietsritten door alle soorten landschappen. Van de stad tot in de bergen. De accu zit weggewerkt in het frame waardoor ie ontzettend stabiel fietst en aan de slimme MRS-rail bevestig je eenvoudig een extra accu of accessoires. Over alles is nagedacht bij de luxe Koga Pace B10.

Producten 1-12 van 15

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina