• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending
26 & 27 april tweedehands fietsenmarkt

Kleding

Fietskleding is enorm belangrijk om te kopen als jij gaat wielrennen of mountainbiken. Bij Rullens Fietsen kun je de juiste wielerkleding kopen. We verkopen zowel voor mannen als voor vrouwen kleding voor op de racefiets en MTB. Aangezien fietsplezier wordt verhoogd door een comfortabele fietsoutfit, kun je bij ons diverse fietskleding kopen met verschillende pasvormen en in allerlei kleuren. Neem online een kijkje in onze collectie met fietskleding of kom langs in onze winkel in Wouw.

Fietskleding kopen voor vrouwen

Selecteer onze categorie met wielerkleding voor dames als je fietskleding wilt kopen. Deze kleding is speciaal ontworpen voor vrouwen die graag op hun racefiets stappen en sluit nauw aan op jouw vrouwenlichaam. Als je een fietsshirt past, is het belangrijk dat je jouw fietshouding aanneemt. Op die manier merk je goed of het fietsshirt de juiste maat en pasvorm heeft. Daarnaast merk je met het zeem verschil tussen vrouwen- en mannenbroeken. Het zeem in een vrouwenbroek is aangepast aan het dameslichaam. Dit merk je direct. Zulk comfort van kleding komt goed van pas als je lange fietsritten op je racefiets op de planning hebt staan.

Wielerkleding kopen voor mannen

Naast damesfietskleding kun je ook fietskleding kopen voor heren. Onze collectie met herenkleding is breed, waardoor je lekker veel keuze hebt. Kies voor een bibshort of korte broek zonder bretels en combineer deze met een fietsshirt met lange of korte mouwen. De kleding die je voor de racefiets kunt kopen bij ons, is van topmerken als Castelli, BBB en Giant. Stem je fietsoutfit af op de temperatuur en combineer indien nodig korte wielerkleding met fijne kledingaccessoires. Denk hierbij aan armstukken, beenstukken en overschoenen. Hiermee blijf je in ieder geval aan het begin van je fietsrit warm en als het te warm is, trek je gemakkelijk deze accessoires uit.

Maak de outfit compleet met comfortabele schoenen, een helm en fietsbril

Als je fietskleding gaat kopen voor je wielrenfiets of MTB, zijn goede fietsschoenen ook een belangrijk onderdeel van je outfit. De juiste kleding is belangrijk, maar fijne schoenen zijn ook fijn op je racefiets. In ons assortiment met schoenen vind je onder andere klikschoenen van Shimano, Giant, Liv en Scott. Het is verstandig om deze schoenen in onze winkel in Wouw te passen, zeker als je voor het eerst fietsschoenen koopt. Deze zitten namelijk heel anders dan normale schoenen. Als je gaat beginnen met fietsen, is het natuurlijk ook belangrijk om een oerdegelijke fietshelm te kopen. Daarnaast is een fietsbril geen overbodige luxe, omdat je hiermee prettiger in de zon fietst én vliegjes uit je ogen houdt. Ook deze producten koop je bij ons.

Bestel goede kleding voor ritjes op je racefiets of MTB

Plaats eenvoudig een bestelling in onze webshop met de fietskleding die jij wilt kopen. Wil je de wielerkleding die je gaat kopen eerst passen? Dan ben je van harte welkom in onze fietsenzaak in Wouw. Hier kun je op je gemak alle kleding voor op de racefiets en mountainbike passen en merk je direct welk pasvorm het prettigst zit. Met vragen over onze fietskleding bel je naar 0165 308 259.