Stadsfiets kopen

Een stadsfiets kun je kopen in onze fietsenwebshop en in onze winkel in Wouw. Stadsfietsen van Gazelle, Cortina, Giant en Liv zijn al jaren populair onder de fietsers. Dat weten we ook bij Rullens Fietsen. Deze fietsen zijn veelzijdig te gebruiken: voor woon-werkverkeer, fietstochten in Brabant of elders in het land of voor eenvoudig een uitstapje naar de supermarkt. In ons productassortiment zie je overzichtelijk welke stadsfietssoorten wij verkopen.

Producten 1-12 van 25

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Welke stadsfiets kun je het beste kopen?

Het hangt helemaal af van jouw wensen welke stadsfiets je het best kunt kopen. We verkopen drie soorten van deze stadsfietsen, die elk hun eigen voordelen hebben. Zo is er de ‘gewone’ stadsfiets met of zonder versnellingen in verschillende maten en met een hoge of lage instap. Deze kun je uitrusten met een dubbele of enkele fietstas, zodat je gemakkelijk bagage meeneemt op de fiets. Ook kun je bij ons transportfietsen kopen. Dit is een stadsfietssoort die is uitgerust met een voordrager, oftewel een rekje voor het stuur waarop je een tas neerzet. Transportfietsen zijn enorm populair onder schoolgangers en komen dan ook in hippe designs met toffe kleuren. Daarnaast verkopen we stevige moederfietsen.

 

Wat is een moederfiets?

Een moederfiets of mamafiets is een stadsfiets die je kunt kopen voor veel comfort tijdens fietsritjes. Deze fiets kan door zowel de mama als de papa gebruikt worden. De moederfietsen staan bekend om hun stevigheid, hun bredere stuur en de prettige zithouding. Daarnaast kun je kinderaccessoires, zoals een voor- en achterzitje, eenvoudig monteren op de fiets. Zo neem jij je kinderen veilig mee op de mamafiets.

 

Het is ook mogelijk elektrische stadsfietsen te kopen

Heb je behoefte aan extra trapondersteuning tijdens het fietsen? Rullens Fietsen verkoopt voor de liefhebber ook elektrische stadsfietsen. Je kunt bij ons elektrische fietsen met voor- of middenmotor kopen van merken als Merida, Koga en Dutch ID. Ontdek tijdens een proefrit in onze winkel het comfort van een elektrische stadsfietsen.

 

Bekijk onze stadsfietsen en koop jouw droomfiets

Maak online of in onze fietsenzaak in Wouw kennis met onze stadsfietsen, zodat je de juiste stadsfiets en benodigde accessoires kunt kopen. Als je langskomt, mag je uiteraard een proefrit maken. Na de aanschaf maakt een van onze monteurs jouw fiets rijklaar en ontvang je een ophaalbericht. Heb je een vraag over de stadsfiets die je wilt kopen of is jouw fiets toe aan een servicebeurt? Bel dan naar 0165 308 259, zodat we een afspraak kunnen inplannen.