CADEX 65 tubeless


De voorraad status verschijnt als al de selectie's ingevuld zijn.
Vanaf € 1.299,95
CADEX 65 tubeless carbon wielset
 • Boven de €50 gratis verzending met PostNL of naar een Post NL ophaalpunt
 • Voor 16:00 besteld op werkdagen (di, za, zo gesloten) dezelfde dag verzonden
 • Fout in de webshop, gratis annuleren of retour
 • 14 dagen retourrecht, ongebruikte en nieuw verpakt artikelen mogen zonder reden retour

CADEX 65 carbon wielset

De wielen van Cadex staan garant voor voortreffelijke aerodynamica, responsiviteit en voor een laag gewicht.

De wielen zijn optimaal gespaakt wanneer er kracht op de pedalen staat ipv statisch gespaakt waardoor de stijfheid en efficiëntie hoger is.

De band/ velg aansluiting bij hookless velgen loopt naadloos in elkaar over, hier ontstaat bij normale velgen veel turbulentie dus is een hookless velg aerodynamischer. Een tubeless band op een hookless velg zet zich makkelijker tegen de velgrand en een tubeless band houd langer druk op een hookless velg.

Geoptimaliseerde carbon layup met extra sterke carbonvezels die geplaatst zijn op de meest kritische punten om stijve en lichtgewicht wielen te krijgen.

1425 gram per set

lichtgewicht aero carbon spaken

Het precisie gefreesde binnenwerk zorgt ervoor dat er geen onnodige belasting op de lagers komt te staan. Dit zorgt ervoor dat de wrijving in de lagers significant minder is wat resulteerd in lagere rolweerstand.

De hookless velgen van Giant zijn ook duurzamer, het carbon van de velg hoeft geen extra "hoekje" naar binnen te maken waardoor de carbonvezel onafgebogen doorloopt. Een hookless velg kan hierdoor ook beter tegen impactbelasting zonder schade als je bijvoorbeeld door een kuil rijdt.

Hookless velgen geven de band een rondere vorm waardoor de band betere rij-eigenschappen en meer grip heeft, deze rondere vorm van de band zorgt ook dat de wang minder onder druk komt te staan bij het nemen van bochten.

Let op gebruik geen tubeless banden die een maximale bandendruk boven 5 bar aangeven en die niet op de Giant approved tyre list staan. Brede tubeless banden met een aangegeven maximale bandendruk lager dan 5 bar kunnen altijd gebruikt worden tenzij bij de band vermeld word dat deze niet op hookless velgen gemonteerd mogen worden.

Standaard 2 jaar garantie maar raken je CADEX wielen binnen 5 jaar zo beschadigd dat je er niet meer mee kan rijden en heb je je wielen bij CADEX geregistreerd? Dan krijg je 50% korting op een vervangend wiel (alleen 1e eigenaar)

Meer informatie
bandtype tubeless
categorie los wiel
gewicht 1425 gram per set
gebruik racefiets
Maat 622x23
materiaal carbon
Merk CADEX
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:CADEX 65 tubeless
Uw waardering
Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij streven ernaar om je bericht vandaag nog te beantwoorden. Mocht je een korte vraag hebben, bel ons dan tijdens openingstijden op 0165 30 82 59.
Geen Vragen
Alleen gebruikers die zijn ingelogd kunnen vragen stellen
U BENT MOGELIJK OOK GEÏNTERESSEERD IN
 1. CADEX 42 tubeless carbon wielset
  CADEX 42 tubeless
  Normale prijs € 1.199,95 Vanaf € 1.199,95
 2. CADEX 65 disc tubeless carbon wielset
  CADEX 65 disc tubeless
  Normale prijs € 1.299,95 Vanaf € 1.299,95
 3. CADEX 42 disc tubeless carbon wielset
  CADEX 42 disc tubeless
  Normale prijs € 1.199,95 Vanaf € 1.199,95
Giant Wilier Merida Loekie Koga Gazelle Dutch id Cortina Alpina Stromer Scott Superior