Vuelta actie

De Vuelta 2022 is volop bezig. Om in het thema van de Ronde van Spanje te blijven, kun je bij ons zeer betaalbare racefietsen kopen. Krijg je motivatie om te wielrennen als je die snelle jongens op hun fietsen over de weg ziet vliegen? Bestel dan een van deze fietsen van Scott, Merida, Liv of Giant en ervaar zelf hoge snelheden op de geasfalteerde wegen. Kom langs in onze winkel in Wouw voor een proefrit of plaats je bestelling in onze webshop.

Producten 1-12 van 13

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Rijd er zelf bij als een van de fietsers van de Vuelta

Wil je ook snel over de weg rijden op een racefiets? Dan heb je allereerst een van de fietsen uit bovenstaand productassortiment nodig. Kies voor een fiets met een aluminium frame of, voor een lichtere fiets, met een carbon frame. Daarnaast heb je de keuze uit schijfremmen en velgremmen. Voor een complete Vuelta-ervaring bestel je bij ons ook:

 

  • Aerodynamische fietskleding
  • Comfortabele fietsschoenen
  • Een degelijke fietshelm
  • Fietsbrillen die zorgen voor een goed zicht op de fiets
  • Kledingaccessoires, waaronder fietssokken, fietshandschoenen en armstukken

 

Ga voor een volledige fietsoutfit

Bestel een van onze fijne racefietsen en bijpassende kleding en kom helemaal in de Spaanse wielersferen. Zo werk je aan je eigen conditie en kun je op rustmomenten fijn naar de Vuelta kijken. Voor advies over onze artikelen kom je langs in onze zaak in Wouw of bel je naar 0165 308 259.