Back 2 School

De schoolvakantie is bijna voorbij en misschien ben jij wel op zoek naar een hippe, nieuwe fiets. In de Back-2-Schoolacties van Rullens Fietsen vind je verschillende fietsen in een paar kleuren. Ook staan er fietskleren en fietsaccessoires tussen. Shop de tofste accessoires en zorg ervoor dat jouw fiets helemaal compleet is. Zo fiets jij samen met je vrienden het gehele jaar door weer naar school, de sportvereniging of naar gezellige feestjes.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Op welke fiets ga jij terug naar school?

We verkopen verschillende mooie stadsfietsen en tweedehands jeugdfietsen waarop jij prima naar school kunt fietsen. Heb je er daarnaast al over nagedacht hoe jij jouw rugzak mee wilt nemen naar school? Zo’n zware rugzak op je rug is helemaal niks. Daarom kun je bij ons ook fietstassen en fietskratten kopen. Hier stop jij jouw boekentas in, zodat je lekker zonder bepakking op je rug van school naar vrienden of huis fietst. Denk ook aan goede fietsverlichting, waarmee je overdag en in het (schemer)donker nog goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers. En moet jij ook door regen fietsen? Zorg er dan voor dat je regenkleding hebt, waardoor jij en je outfit droog aankomen op jouw bestemming.

 

Shop jouw fiets en mooie accessoire in onze webshop

Kom langs bij onze vestiging in Wouw voor een proefrit op een van onze (transport)fietsen. Als je jouw fiets bij ons koopt, zorgen wij ervoor dat deze binnen een paar dagen rijklaar staat te wachten op jou. Het is met onze bezorgdienst ook mogelijk om een nieuwe fiets bij jou thuis te laten leveren. Zo hoef jij je alleen bezig te houden met andere voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. En heb je een vraag over onze artikelen? Bel dan gerust naar 0165 308 259.